Dronematica is een jong bedrijf dat zich tot doel heeft gesteld om organisatie, natuurbeheer organisaties, boeren en andere bedrijven door middel van drones te voorzien van relevante informatie over de sturing van hun core business.
Drones zijn ten opzichte van "traditionele" manieren van data verzamelen, snel en kosten effectief. Gemiddeld kan met een drone 60 procent sneller data worden verzameld met een hogere preciesie. Het inzetten van drones is niet nieuw maar begint nu pas meer vorm te krijgen.
Drones zijn zo veelzijdige dat ze op vele gebieden kunnen worden ingezet zoals inspectie, search & rescue, bewaking, landkaarten maken, 3D modellen maken als als meest bekend natuurlijk voor fotogratie en video opnames.
Dronematica richt zich op het verzamelen van de data doormiddel van hoge resolutie camera's, thermische camera's en multispectraal camera's. Met deze camera's onder de drone kan gemakkelijk data worden verzameld op grote hoogte of moeilijk bereikbare plekken.
Dronematica heeft de missie om op een efficiente manier data te verzamelen door de inzet van drones op een milieu en maatschappelijk verantwoorde manier.
Dronematica is een handelsnaam van The Brains Behind en ingeschreven bij de KNVvL onder nummer 3916
KvK 08094886
Operationele Autorisatie: NLD-OA-019/01G
Exploitatievergunning: NLD1ghr95ksclpd0-xxx
Bij Dronematica werken alleen gecertificeerde piloten en binnen het team heeft iedereen eigen specialiteiten en dat maakt Dronematica een sterke partner voor het verzamelen data voor je core business processen.
Sanne is RPA-L en EVLOS gecertificeerd. Daarnaast heeft hij ook de DJI UTC inspectie training met goed gevolg doorlopen. Sanne is als piloot en accountable manager vooral bezig met het uitwerken van projecten en nieuwe innovaties.
Piet is RPA-L, EVLOS en RT gecertificeerd en binnen Dronematica vooral bezig met warmtebeeld- en multispectrumcamera's.
Sanne de Jong
Kom ook te weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.
De nieuwe app Drone PreFlight moet uitkomst bieden: de app geeft specifiek gericht op dronevliegers inzicht in de luchtruimstructuur in Nederland.
Meer wetenInspectie met drone voor Gemeente Amsterdam in de binnenring van Schiphol uitgevoerd door Dronematica.
Meer wetenIs het mogelijk om met een drone efficiënter te inspecteren? Kort gezegd, ja. Wil je meer weten wat het voor jouw betekent, lees dan dit artikel.
Meer wetenVanaf vandaag heeft Dronematica ook de mogelijkheid om buiten UDP te mogen vliegen.
Meer wetenOp vrijdag 3 juli is er een pitch gegeven over Dronematica bij Business Open bij Rijk het Sybrook. Wat is de toegevoegde waarde van een drone en waar behaald je winst mee.
Meer weten