Natuurbeheer en landbouw

Natuurbeheer op basis van accurate drone data

Drones voor groene data

De natuur komt steeds meer in de verdrukking door verstedelijking en nieuwe manieren van werken. Zonder natuur is er geen leven dus het is belangrijk dat er een goede balans komt tussen het hedendaagse leven en de natuur. Dronematica levert gespecialiseerde data voor natuurorganisaties, waterschappen, vogelverenigingen, gemeentes en particulieren om zo meer inzicht te krijgen in de natuur en passende maatregelen te kunnen voor natuurbeheer.

Verzamel data met een drone

Met onze drone doen wij bijvoorbeeld: ree bokjes zoeken, weidevogels zoeken, in kaart brengen vegetatie, inspecteren waterpartijen en dijken.

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom ook te weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.

Deel deze pagina met je vrienden en netwerk

Wat leveren wij

Thermische beelden

Thermische inspectie ook wel bekend als warmte inspectie gebeurd met een thermische camera. Deze camera neemt waar in het spectrum dat voor het blote oog niet zichtbaar is.
Meer weten

Multispectraal beelden

Multispectrale camera's gebruiken hun sensoren en filters om data te verzamelen uit het near infra red spectrum en maken dit op beeld zichtbaar.
Meer weten

Lucht fotografie en video met drone

Beelden met een uniek perspectief vanuit de lucht. Maak je promotiefilm of website extra bijzonder door luchtopnames te combineren met normale opnames
Meer weten