Multispectraal mappen Doesburg

Doesburg

In opdracht van Eelerwoude heeft Dronematica in Doesburg met multispectale en visule camera foto's gemaakt. Van deze foto's is een orthomosaic gemaakt en aangeleverd aan Eelerwoude.

Eelerwoude is voor een opdrachtgever bezig met het inventariseren van de Japanse Duizendknoop. Deze invasive soort groeit in dit gebied en daarom moeten deze worden verwijderd. Binnen Eelerwoude wordt getest met zowel multispectraal als visueel beeld om te bekijken met welke het beste deze invasie soort kan worden gedecteerd.

De aangeleverde orthomosaic wordt door middel van AI onderzocht. Dit maakt het mogelijk om ook in de toekomst snel en eenvoudig grotere gebieden met preciezie te inspecteren.

Met een drone is in een korte tijd het hele gebied gedetailleerd in kaart gebracht. Voor gebied zoals dit waar zowel grote vlakten en boompartijeen aanwezig zijn, is de inzet van een drone uitermate geschikt.Wat leveren wij

Multispectraal beelden

Multispectrale camera's gebruiken hun sensoren en filters om data te verzamelen uit het near infra red spectrum en maken dit op beeld zichtbaar.
Meer weten

Orthomosaic

Een orthomosaic is een 2D kaart een zeer hoge resolutie. Deze zijn gegeorefereerd en worden gebruikt in GIS applicaties en voor projectmanagement.
Meer weten