Thermische en visuele inspecties met drones

Inspectie zonnepanelen

Uw zonnepanelen laten inspecteren met een drone

Heeft u zonnepanelen op uw dak en vraagt u uzelf af of deze nog wel optimaal presteren? Het is dan goed om deze panelen eens te checken om te zien of alles in orde is. Het kan echter een gevaarlijke situatie opleveren als u dan hiervoor het dak op moet. Beter is het om de inspectie te laten doen door een professioneel bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft. Dronematica is dat bedrijf. Wij maken bij het inspecteren van zaken op grote hoogte gebruik van drones. Hiermee vinden wij de informatie die u nodig heeft om belangrijke beslissingen te maken.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Drone inspectie van zonnepanelen

Een inspectie van zonnepanelen met drones is een snelle, veilige manier om te bekijken of uw zonnepanelen nog perfect werken. Dit kan handig zijn als u het idee heeft dat deze minder goed functioneren, of wanneer er een keer een zware storm is geweest. Wij houden ons bezig met zowel thermische als visuele inspecties met behulp van drones. We gebruiken hiervoor thermische camera’s en hoge resolutie zoom camera’s. Zo krijgen wij een duidelijk beeld dat we na afloop met u zullen overleggen. Na een inspectie met drone van uw zonnepanelen weet u zeker of deze nog goed functioneren, of dat er werkzaamheden aan moeten worden gepland.

Meer weten over een inspectie van zonnepanelen?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u met ons heeft op het gebied van een drone inspectie van uw zonnepanelen. Als wij een inspectie met een drone van uw zonnepanelen uitvoeren mag u er op rekenen dat u gedetailleerde informatie krijgt, waar u dan verdere stappen op kunt baseren. Neemt u eens een kijkje bij de gedetailleerde informatie op deze website om meer te weten te komen over onze werkwijze. In een persoonlijk gesprek geven wij u advies of maken we gelijk een afspraak om bij uw zonnepanelen een drone inspectie uit te voeren.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.