Thermische en visuele inspecties met drones

Orthomosaic drone

Een orthomosaic drone foto laten maken

Wilt u een duidelijke kaart laten maken van een bepaald gebied of terrein? Dan is een orthomosaic drone foto een perfecte optie. Hiermee kan namelijk een foto van bovenaf gemaakt worden met een hoge mate van detaillering. Een orthomosaic drone maakt een foto die veel meer details laat zien dan wat er bijvoorbeeld met Google Earth mogelijk is. Als u bijvoorbeeld een plattegrond van uw bedrijfsterrein wilt laten maken, dan is een orthomosaic drone foto hier de perfecte optie voor. Maar er zijn natuurlijk wel meer toepassingen voor een dergelijke foto te bedenken.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Een professionele orthomosaic drone foto

Bij Dronematica maken we graag een perfecte foto met een orthomosaic drone voor u. We maken meerdere foto’s, waar we een duidelijke plattegrond mee maken. Dit allemaal in zeer hoge resolutie, zodat u tot in kleine details het terrein kunt bekijken. Een dergelijke orthomosaic foto van een drone geeft u waardevolle informatie over meerdere verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de beste plek die gekozen kan worden om met calamiteiten samen te komen. Op deze manier kan ook de beste route voor auto’s en vrachtwagens worden bepaald, kan er gekeken worden waar het beste een nieuw gebouw kan worden gebouwd en zijn er nog veel meer opties.

Meer weten over een orthomosaic drone foto?

Indien u wilt weten wat er allemaal mogelijk is met een drone, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om al uw vragen op dit gebied te beantwoorden en er zo voor te zorgen dat u een perfecte foto krijgt. We gebruiken hierbij hoge resolutie camera’s. Uiteraard zijn er ook andere mogelijkheden om een drone voor in te zetten. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen op onze website om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.