Thermische en visuele inspecties met drones

Bruginspectie drone

Een bruginspectie door een drone laten uitvoeren

Bent u betrokken bij het beheer van een brug en wilt u graag een inspectie uit laten voeren om te bekijken of deze brug zich nog helemaal in goede staat bevindt? Wellicht wilt u weten of er onderhoud moet worden uitgevoerd, of dat er problemen zijn met de constructie van de brug. Dan is het goed om hier een grondige inspectie voor te laten uitvoeren. Een bruginspectie met een drone is dan de beste optie. Met behulp van een drone kan namelijk een zeer compleet en duidelijk overzicht worden gemaakt van wat er allemaal aan schort bij een brug. Het is een veilige manier om een goede inspectie uit te voeren. Bij Dronematica weten we hier alles vanaf.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Een drone inspectie met een brug uitvoeren

Met behulp van een bruginspectie door een drone kunt u data krijgen waar u op een andere manier niet aan kunt komen. Deze data kan dan eenvoudig worden verwerkt voor een betrouwbaar inspectierapport. Zo houdt u snel en veilig in de gaten of de stabiliteit van een brug niet in het geding is gekomen. We hebben drones die zijn uitgerust met thermische camera’s, maar ook drones die zijn voorzien van een hoge resolutie camera. We raden u aan om eens alle mogelijkheden die wij op dit gebied te bieden hebben door te nemen op deze website. U kunt hier natuurlijk ook altijd contact over opnemen met ons.

Meer weten over het uitvoeren van een bruginspectie met een drone

Met een drone bruginspectie van Dronematica weet u zeker dat u een duidelijk beeld heeft van de staat van een bepaalde brug. Het maakt hierbij niet uit wat het formaat van de brug is, wij kunnen bij elke brug een veilige en complete inspectie uitvoeren. Meer weten over wat er allemaal mogelijk is met een bruginspectie met een drone? We horen dan graag van u. Samen met u gaan we bekijken wat uw wensen zijn op dit gebied en hoe wij ervoor zorgen dat u de data krijgt die nodig is. Ons bedrijf is daarbij ook in te schakelen voor het uit laten voeren van een groot aantal andere soorten inspecties.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.