Dakgoot inspectie met drone

Inspecteer je dakgoot met een drone

Met een drone inzicht in je dakgoot

Dakgoten zit hoog en zijn daarom moeilijk te bekijken. Als het water tijdens een regenbui over de zijkant van de dakgoot komt, is de kans groot dat deze verstopt zit. Dit is niet alleen vervelend maar leid ook vaak tot lekkages aan het huis. Water gaat zich nestelen in de binnenmuur en kan voor schimmels zorgen. Ook zie je vaak natteplekken en in ergere gevallen gaat een muur kapot.

Voorkomen is beter dan genezen

Met onze drone zien wij snel of een dakgoot is verstopt, los hangt of zelf lek is. Met foto's van een hoge resolutie gemaakt door onze drone hoef je zelf niet de ladder op met alle gevaren van dien. Na de inspectie weet je waar je aan toe bent. Je kunt dan kiezen om de dakgoot te laten reiningen.

Ik wil mijn dakgoot inspecteren met een drone

close-up dakgoot | dakgootinspectie met drone door dronematica overzicht dakgoot | dakgootinspectie met drone door dronematica


Door gebruik te maken van een drone zijn er geen dure stellages of ladders nodig om toch een goed inzicht te krijgen van de dakgoot. Juist om omdat wij met de drone op de juiste afstand vliegen, zijn de inspectiebeelden gedetailleerd en geven het inzicht om hier verder beslissingen op te nemen.

close-up van troep in dakgoot | dakgootinspectie met drone door dronematica close-up van mos in dakgoot | dakgootinspectie met drone door dronematica


Het inspecteren van dakgoten kan ook uitstekend worden gecombineerd met het inspecteren van zonnepanelen.

dakgoot inspectie met drone | dronematica

Wat leveren wij

Inspecties beelden

Ook moeilijk berijkbare en hoge plekken moeten worden geinspecteerd. Juist voor die plekken bieden drones een uitkomst.
Meer weten

Thermische beelden

Thermische inspectie ook wel bekend als warmte inspectie gebeurd met een thermische camera. Deze camera neemt waar in het spectrum dat voor het blote oog niet zichtbaar is.
Meer weten