Thermische en visuele inspecties met drones

Drone dakinspectie

Een dakinspectie met een drone laten uitvoeren

Wilt u het dak van uw gebouw laten bekijken om te zien of dit nog in goede staat is? Heeft u last van een lekkage en wilt u graag tot in detail bekijken waar dit door komt? Het is dan niet per se nodig om fysiek het dak op te gaan. U kunt namelijk ook een dakinspectie met een drone uit laten voeren. We raden u hiervoor aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Dronematica allemaal te bieden hebben. We kunnen voor u zowel met een thermische camera als met een hoge resolutie camera een inspectie uitvoeren. Zo weet u zeker of er iets mis is aan uw dak en wat hieraan gedaan moet worden.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Een professionele dakinspectie met een drone

Als u op een veilige manier een inspectie van uw dak uit wilt laten voeren, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Als wij een dakinspectie met een drone uitvoeren, dan gebruiken we hier voornamelijk een thermische camera voor. Met behulp van deze camera krijgt u namelijk een goed beeld van de stabiliteit van uw dak. Waar zitten eventueel zwakke plekken en hoe ernstig is de situatie hiermee? Aan de hand van de informatie die wij u geven kunt u verdere stappen nemen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw dak niet langer in gevaar is.

Wilt u meer weten over een dakinspectie die een drone uitvoert

Een dakinspectie door een drone uit laten voeren is een goede keuze. U heeft dan een duidelijk, compleet beeld van de staat van uw dak. Een drone dakinspectie is daarbij zeer veilig, er hoeft niemand het dak op te gaan en u heeft een beter beeld van waar de problemen op uw dak zitten. We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft als het op een dakinspectie met een drone aankomt. Daarnaast heeft u bij ons bedrijf nog veel meer mogelijkheden op het gebied van drones en het maken van foto’s hiermee.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.