Thermische en visuele inspecties met drones

Drone inspectie

Een inspectie met een drone laten uitvoeren

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een professionele drone inspectie? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die Dronematica u allemaal te bieden heeft. Ons bedrijf voert een inspectie met een drone uit, met een thermische camera of een hoge resolutie camera. We nemen uw wensen op dit gebied graag met u door. Waar wilt u een inspectie uit laten voeren? Wij zorgen voor een inspectie die veilig, efficient, duurzaam en slim is. Een inspectie waarmee u de informatie krijgt die u wenst. Zodat u deze data kunt gebruiken voor een grondige analyse.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Voor een inspectie een drone gebruiken

We hebben meerdere verschillende opties als het op een drone inspectie aankomt. Zo kunt u er bij ons voor kiezen om een visuele inspectie met een drone uit te laten voeren. Zo krijgt u een snelle, accurate inspectie van objecten die moeilijk bereikbaar zijn. Maar we staan ook klaar voor een thermische inspectie met een drone. Dit is een soort inspectie die u bijvoorbeeld kunt uitvoeren bij een zonnepanelen, een dak of een groot aantal andere objecten. Het is daarbij ook mogelijk om een drone in te schakelen voor mapping van een gebied of terrein.

Meer weten over een inspectie met een drone?

Als u voor een inspectie een drone wilt gebruiken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de mensen en apparatuur klaarstaan die nodig zijn om een grondige analyse uit te kunnen voeren. We voeren analyses uit voor bedrijven, maar u kunt ook persoonlijk een analyse uit laten voeren. Dit kunt u bijvoorbeeld laten doen als u zonnepanelen op uw dak heeft en wilt laten checken waarom deze niet de opbrengst genereren die u heeft verwacht. Neem vandaag nog contact met ons op een afspraak te maken voor een professionele drone inspectie.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.