Drones voor makelaars

Service en inzicht voor kopende- en aankopendepartij

Versterk je aanbod positie

Bewegende beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Met goede opnames vanuit de lucht kun je potentiele klanten snel overtuigen van de potentie van je aanbod. Het maken van een goed overzicht van het gehele terrein, focus op interessante unique selling points van het object of zelfs een 3D model van het object. Met onze drone kunnen wij zorgen dat uw aanbod beter opvalt voor potentiele klanten.

Verzamel object data

Heb je een oud pand in de verkoop zonder een plattegrond of overige belangrijke informatie? Dan kunnen wij met onze drone de kavel in kaart brengen en de zelf de inhoud van de bebouwing berekenen. Dit doen wij vele malen sneller dan traditioneel opmeten en berekenen. Zo kun je tegen minder kosten en tijd snel relevante data van het object vergaren.

Wil jij als makelaar dat jouw aanbod uitspringt boven de rest van het aanbod? Voeg dan exclusieve drone beelden toe aan je aanbod en zorg dat je opvalt.

Ik wil dat mijn klanten meer opvallen

Snel een goede en gedetailleerde kaart van een object met een drone - Dronematica

Ook kunnen wij de bouw van een nieuw pand op gewenste tijden in beeld brengen om zo de nieuwe eigenaren of andere stakeholders op de hoogte te houden. Hiermee wordt de bouw nauwkeurig gevolgd en deze data is te gebruiken als promotie doeleinden, bepalen of alles nog volgens plan loopt of kijken of de bouw voldoet aan de verwachtingen.

Met onze drone is data multi functioneel inzetbaar.

Wat leveren wij

Lucht fotografie en video met drone

Beelden met een uniek perspectief vanuit de lucht. Maak je promotiefilm of website extra bijzonder door luchtopnames te combineren met normale opnames
Meer weten

3D modellen

Een 3D model wordt voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het geven van inzicht van alle kanten of zelfs het uitvoeren van inspecties.
Meer weten

Inspecties beelden

Ook moeilijk berijkbare en hoge plekken moeten worden geinspecteerd. Juist voor die plekken bieden drones een uitkomst.
Meer weten