Thermische en visuele inspecties met drones

Drone inspectie gebouwen

Een drone inspectie van uw gebouwen

Wilt u graag eens de gebouwen van uw bedrijf laten inspecteren, om te zien of alles nog in perfecte staat verkeert? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Dronematica. Ons bedrijf heeft namelijk mensen in dienst die als geen ander weten hoe een dergelijke inspectie uitgevoerd moet worden. Onze professionals maken hierbij gebruik van drones. Hiermee is het mogelijk om op grote hoogte een inspectie uit te voeren en zodoende elk aspect van uw gebouwen aan een grondig onderzoek te onderwerpen. Een gebouwinspectie met een drone is een perfecte manier om waardevolle informatie over de staat van uw gebouwen te krijgen.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Voor een gebouwinspectie een drone gebruiken

Met een drone een zonnepanelen inspectie bij uw gebouwen uitvoeren We zorgen er graag voor dat onze klanten de informatie krijgen die ze wensen. Als u met uw bedrijf een of meerdere gebouwen heeft, dan zult u regelmatig willen checken of deze gebouwen nog in goede staat verkeren. Dit kan vooral nuttig zijn als er een zware storm is geweest, alhoewel een regelmatig terugkerende inspectie ook verstandig is. Wij zorgen er met onze thermische camera’s en onze hoge definitie camera’s voor dat u perfect zicht krijgt op de staat van uw gebouwen. Informatie waar u dan verdere stappen op kunt baseren.

Meer weten over gebouwinspectie met een drone?

We vinden het belangrijk om u een duidelijk beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is met een drone. Neem dan ook contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen en snel op de hoogte te zijn van wat Dronematica allemaal voor u kan betekenen. We hebben elders op deze website ook uitgebreide informatie over ons bedrijf klaarstaan, aan de hand waarvan u kunt beslissen of u ons in wilt schakelen voor een drone inspectie van uw gebouwen. Met een drone een zonnepanelen inspectie van uw gebouwen uitvoeren is daarbij een van onze specialiteiten.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.