Thermische en visuele inspecties met drones

Visuele inspectie

De specialist op het gebied van een visuele drone inspectie

Wilt u een visuele inspectie uit laten voeren van een terrein, object of dak? Dan bent u bij Dronematica aan het juiste adres. We hebben professionele drones, die zijn uitgerust met hoge kwaliteit camera’s, voor u klaarstaan. Wij voeren een groot aantal inspecties uit en staan klaar om dit ook voor u te doen. Met een visuele drone inspectie van Dronematica krijgt u de data die u nodig heeft om een goede, grondige analyse uit te kunnen voeren. We gebruiken hier zowel visuele camera’s als thermische camera’s voor. U krijgt dan ook met ons het meest complete beeld dat er te krijgen is.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Wilt u een visuele en thermische drone inspectie laten uitvoeren?

Indien u een inspectie wilt laten uitvoeren, horen wij graag van u. We gaan samen met u bekijken wat u wilt laten inspecteren en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat deze inspectie uitgevoerd wordt. We bekijken dan ook welke data u wilt hebben na afloop van de inspectie. Een visuele drone inspectie van Dronematica is grondig, compleet en betrouwbaar. We hebben veel ervaring met het uitvoeren van inspecties van een breed scala aan verschillende objecten, gebouwen en terreinen.

Meer weten over een visuele inspectie?

Indien u meer wilt weten over een inspectie van Dronematica, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u te bekijken wat precies uw wensen zijn. We hebben uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze diensten voor u klaarstaan op deze website. Neem deze eens door om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij te bieden te hebben en hoe wij u verder kunnen helpen met een visuele en thermische inspectie met een drone.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.