Thermische en visuele inspecties met drones

Drone mapping

Professionele drone mapping

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van drone mapping? Een bedrijf waar met professionele drones wordt gewerkt en waar veel ervaring is met het in kaart brengen van gebieden en terreinen? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Dronematica. Ons bedrijf is namelijk de specialist als het aankomt op mapping met een drone. Als u mapping door een drone laat doen, dan heeft u een duidelijk overzicht van hoe een gebied er precies uitziet. Dit kan allemaal duidelijk voor u in beeld worden gebracht.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Een perfecte kaart met een drone

Bij drone mapping maken we gebruik van een techniek die fotogrammetrie heet. Hiermee mappen wij een gebied, zodat met de informatie een 2D of 3D kaart gemaakt kan worden. Er wordt dan met behulp van software bepaald wat de afstand is tussen twee punten, wat de hoogte is van een bepaald object of wat hier zelfs de inhoud van is. Vroeger werden dit soort acties uitgevoerd met een vliegtuig, tegenwoordig worden hier vooral drones voor ingeschakeld. Dit brengt lagere kosten met zich mee en is daarbij ook een lichtere belasting voor het milieu. Met een drone is het ook mogelijk om plekken te bereiken die anders niet bereikbaar zijn.

Meer weten over drone mapping?

We vertellen u graag meer over hoe mapping met een drone het beste uitgevoerd kan worden. Onze professionals staan klaar om u hier meer over te vertellen en samen met u te bekijken wat u precies gemapt wilt hebben. We hebben elders op deze website uitgebreide informatie staan over de verschillende mogelijkheden die u heeft bij ons bedrijf. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen en deze mogelijkheden met ons door te nemen. Bij Dronematica zorgen wij er graag voor dat u straks een perfecte map heeft van het gebied, terrein of gebouw waar u deze kaart van wilt hebben.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.