Dakinspectie met drone

Detailinzicht vanaf de juiste hoogte

Last van lekkage?

Met zowel visuele als thermische camera's onder de drone kunnen wij snel het euvel in kaart brengen. Doordat wij niet gezekerd het dak op hoeven, zijn wij veiliger en sneller dan als je mensen het dak op laat. Geen kans op bijkomende schade door verstappen of laten vallen van onderdelen.

Een dakinspectie met een drone helpt je proactief problemen opsporen of juist meer informatie om verder te kunnen. Oneinigheid met de aannemer of verzekering, lekkage bij je dure voorraad of showroom. Niemand zit hier op te wachten en het dient snel en vakkundig in kaart te worden gebracht.

Met een drone snel en op moeilijke plekken inspectie van je dak - Dronematica

Ik wil ook een dakinspectie met een drone

Dakinspectie is met een drone sneller en goedkoper

Het laten opsporen van een lekkage door een bedrijf kost al gauw meer dan EUR 1500,00 en kan gemakkelijk een hele dag in beslag nemen. Dit is tijdroven werk zeker gezien de veiligheidsmaatregelen die dienen te worden genomen.

Met een drone wordt in een kortere tijd veel meer m2 meters dak geinspecteerd. Tevens worden er voor verslaging kwalitatief hoge en scherpe foto's zowel in normaalbeeld als thermisch gemaakt. Normaal gesproken weet je binnen een uur waar het lek precies zit. Hiermee weet sneller wat er moet gebeuren en houd je de kosten laag.

Wat leveren wij

Thermische beelden

Thermische inspectie ook wel bekend als warmte inspectie gebeurd met een thermische camera. Deze camera neemt waar in het spectrum dat voor het blote oog niet zichtbaar is.
Meer weten

Lucht fotografie en video met drone

Beelden met een uniek perspectief vanuit de lucht. Maak je promotiefilm of website extra bijzonder door luchtopnames te combineren met normale opnames
Meer weten

Inspecties beelden

Ook moeilijk berijkbare en hoge plekken moeten worden geinspecteerd. Juist voor die plekken bieden drones een uitkomst.
Meer weten