Thermische en visuele inspecties met drones

Gevelinspectie drone

Een gevelinspectie met een drone

Wilt u de gevel van uw huis laten inspecteren met behulp van een drone? Of heeft u een bedrijfsgebouw waar een gevelinspectie met een drone nodig is? Bij Dronematica bent u dan aan het juiste adres. Bij ons bedrijf werken mensen die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is met een drone gevelinspectie. We maken gebruik van de beste camera’s die er te vinden zijn om voor een inspectie te kunnen zorgen die voor u de duidelijkste resultaten in kaart brengt. Een gevelinspectie van een gebouw met een drone is een prima idee als u de staat van een gevel tot in details in beeld wilt krijgen.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Aan de slag met een drone gevelinspectie

Wilt u goed laten checken of de gevel van uw gebouw in perfecte staat is? Dan is het belangrijk om hier specialisten voor in et schakelen. Wij hebben meerdere verschillende soorten drones tot onze beschikking. We hebben het dan over zowel drones met een thermische camera als drones die beschikken over een hoge resolutie camera. Hiermee is het mogelijk om elk facet van een gevel tot in de kleinste details te bekijken en zo te bekijken wat de integriteit van een gevel is, of dat er werk aan de gevel moet worden uitgevoerd.

Meer weten over een gevelinspectie van een gebouw met een drone?

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over wat er mogelijk is met een drone gevelinspectie. Als u zeker wilt weten of de gevel van uw gebouw zich in goede staat bevindt, dan is het belangrijk om hier goed naar te laten kijken. Wij hebben hier veel ervaring mee en zetten onze ervaring graag in om u verder te helpen. Op onze website hebben we meer informatie klaarstaan over ons werk en kunt u meer lezen over de techniek achter een drone gevelinspectie.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.