Thermische en visuele inspecties met drones

Bouwterrein inspectie drone

Een bouwterrein inspectie met een drone uit laten voeren

Bent u de eigenaar van een bouwterrein waar een project op wordt uitgevoerd? Wilt u graag een inspectie van dit terrein om te zien dat alles hier in orde is, of om te kijken hoe de vorderingen zijn? Bij Dronematica staan we klaar om voor uw bouwterrein een inspectie met een drone uit te voeren. Hiermee weet u zeker dat u een compleet, duidelijk beeld krijgt van alles wat er op uw bouwterrein gebeurt. Heeft u last van vertraging bij een bouwproject doordat u geen goed overzicht heeft van de vorderingen? Dan zorgen wij ervoor dat u dit inzicht wel duidelijk in beeld krijgt.

Ik wil meer weten over de mogelijkheden

Wij reageren binnen 1 werkdag

Onze expertises

Drones zijn meer dan speelgoed. Tegenwoordig worden drones voor veel taken ingezet om veilig, efficient en voordelig data te verzamelen.

Een drone inspectie van uw bouwterrein

Met een drone op uw bouwterrein een inspectie uitvoeren? Wij hebben hier ervaring mee en hebben dit al op meerdere bouwterreinen uitgevoerd. Wij helpen u met het beantwoorden van een groot aantal vragen die u kunt hebben met betrekking tot de vordering van uw bouwproject. U kunt dan denken aan vragen als de hoeveelheid vrachtwagens die nodig is om puin af te kunnen voeren, of het project volgens planning verloopt en of de complexe constructies ook daadwerkelijk goed zijn uitgevoerd. Het is ook een goede methode om de architect op de hoogte te houden bij de vorderingen van een project.

Meer weten over een bouwterrein inspectie met een drone?

Indien u meer wilt weten over wat er met een drone inspectie van uw bouwterrein allemaal mogelijk is, dan gaan we graag met u om tafel zitten om de mogelijkheden door te nemen. Het maakt hierbij niet uit hoe groot uw bouwterrein is, wij kunnen op elk formaat een goede inspectie uitvoeren. We verzamelen de data die u nodig heeft en maken hier een duidelijke map van. Deze mapping van uw bouwterrein kan dan weer gebruikt worden voor een grondige analyse. Zo heeft u als wij met een drone een bouwterrein inspectie uitvoeren alle belangrijke informatie in handen.

Voordelen inspecteren met drones

Sanne de Jong van Dronematica

Sanne de Jong

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij weten hoe drones helpen met het onderbouwd nemen van beslissingen.