Thermische inspectie woonhuizen

Zoeken naar hotspots

Voor een opdrachtgever hebben wij een pilot project uitgevoerd door het met thermische foto's in kaartbrengen van een huizenblok. Dit huizenblok bestaat uit huizen met verschillende vormen van isolatie. Zowel van de originele isolatie vanuit 1975 tot huizen die onlangs geheel zijn voorzien van kunststofkozijnen en isolatie.

Hierdoor kan de klant met dit inzicht analyses maken hoe potentiele klanten te voorzien van de juiste informatie om huizen meer duurzaam te maken. Door het maken van maatwerk oplossingen, geeft de opdrachtgever inzicht welke verbeteringen het beste rendement opleveren.

Voor dit project zijn zowel thermische als visuele foto's genomen en aangeleverd aan de opdrachtgever.

De visuele foto's zijn ook verwerkt tot een 3D model. Zo kan de opdrachtgever hoge resulutie foto's gebruiken om details te bekijken, de thermische foto's om het warmtebeeld te bekijken en heeft een overzicht in de vorm van het 3D model.Wat leveren wij

Thermische beelden

Thermische inspectie ook wel bekend als warmte inspectie gebeurd met een thermische camera. Deze camera neemt waar in het spectrum dat voor het blote oog niet zichtbaar is.
Meer weten

Inspecties beelden

Ook moeilijk berijkbare en hoge plekken moeten worden geinspecteerd. Juist voor die plekken bieden drones een uitkomst.
Meer weten